Een simpele chocoladetaart

 


Een chocoladetaart van het hoofd ... cacaoborst en twee vullingen met chocolade, tussen een laag zoetzure room ...

chocoladetaart

Kore:

  • 9 eieren
  • 9 eetlepels suiker
  • 5 eetlepels olie
  • 8 eetlepels bloem
  • 2-3 eetlepels cacao (afhankelijk van hoe je wilt)
  • 10 g bakpoeder

Bestand I:

  • 300 ml zoetzure room
  • 250 g pure chocolade

Phil II:

  • 1 liter chocolademelk
  • 3 chocoladepuddingen
  • 100 g chocolade naar keuze
  • 100 g margarine
  • 200 ml zoetzure room

Eromheen zit een plaag van chocoladeroom en daaroverheen een chocoladetopping waarmee ik op de taart krabbelde en trok met een geribbelde spatel.



Voorbereiding:

Eerst maken we de filets.

Zet de zoetzure room op het vuur om hem te verwarmen, haal hem dan van het vuur voordat hij kookt en voeg de gebroken chocolade toe.

Roer goed tot alles is gecombineerd en het is als warme chocolademelk.

Laat afkoelen en zet dan een uurtje lauw in de koelkast.

Haal dan uit de koelkast en klop met een mixer.

De massa is vrij krap als je hem uit de koelkast haalt, maar als je hem opklopt, krijg je een heerlijke romige vulling.

Maak de tweede vulling terwijl de eerste afkoelt.

Klop de pudding en 200 ml koude chocolademelk (suiker is niet nodig omdat de melk al zoet is), en breng de rest van de chocolademelk aan de kook.

Als het kookt, kook dan de opgeklopte massa en roer tot het dikker wordt, haal dan van het vuur, voeg de gebroken chocolade toe, roer om te smelten en laat afkoelen.

Klop de margarine op kamertemperatuur en voeg de afgekoelde pudding toe.

Klop de zoetzure room op, voeg dan de helft toe aan de puddingmassa en laat de helft over voor die ene laag op de cake.

Zet de oven op 200 graden.

Klop het eiwit schuimig en voeg al kloppend de suiker toe.

Voeg als een sterk schuim is verkregen eidooiers en olie toe aan de gelei en roer.

Voeg als laatste bloem, cacao en bakpoeder toe, allemaal samen zodat er geen klonten ontstaan ​​en schud de hele massa in een met bakpapier beklede bakplaat van 30 x 20 cm.

Bak 10 minuten, laat dan inkoken tot 180 graden en bak nog eens 20 minuten, afhankelijk van de oven.

Tegen het einde testen we met een tandenstoker, als het er droog uitkomt, is het voorbij.

Pas ook op dat u de korst niet uitdroogt.

Koel het gebakken koekje en snijd horizontaal om drie korstjes te krijgen.

Leg de eerste korst op een schaal, bestrooi met melk, breng een derde van de tweede vulling aan, de helft van de eerste en over zoete room, de tweede korst, bestrooi met melk en breng de rest van de eerste vulling aan, een derde van de tweede en bedek met de derde korst die ook met melk wordt besproeid.

De volgorde van stapelen kan naar wens zijn, de stevigere vulling gaat eerst en de zachtere bovenkant.

Laat de cake afkoelen, decoreer naar wens en serveer.

Aangenaam.

bron domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар