Ingredienten:
8 eieren
200 g suiker
200 g gemalen hazelnoten
Phil
zakje slagroomchocolade
125 ml melk
3 eetlepels pruimenpasta
Glazuur
200 g kookchocolade
40 g boter
Decoreren
een zak slagroom
100 g amandelblaadjes
Voorbereiding:
Stap 1.
Klop de eidooiers en de suiker los, voeg de gemalen hazelnoten en het opgeklopte eiwit toe, giet het mengsel in een met bakpapier beklede vorm en bak 40 minuten op 180 graden.
Stap 2.
Klop de slagroom stevig op, snijd de afgekoelde korst in twee delen. bestrijk het eerste deel met jam, breng de vulling erover aan. Bedek met een andere korst, druk licht aan en bereid het glazuur voor.
Stap 3.
Als de chocolade is gesmolten, giet je de cake over de cake en laat je hem afkoelen. Versier de cake met slagroom.
bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар