Ingrediënten nodig
Voor het koekje:
2 kopjes suiker
4 eieren
2 ½ kopjes bloem
1 kopje melk
¾ kopjes olie
2 ¼ theelepels bakpoeder
1 theelepel vanille-extract
Room:
2 vanillepuddingen gekookt volgens de instructies uit de zak
Glazuur:
240 g chocolade
1 kopje zoetzure room
VOORBEREIDING:
Klop de suiker en eieren met een mixer schuimig, voeg bloem met bakpoeder, melk, olie en vanille-extract toe en klop alles goed door elkaar. Giet het mengsel in een ingevette vierkante pan of vuurvaste schaal en bak 30-40 minuten op 175C.
Zodra je het koekje uit de oven haalt, steek je het met het handvat van een keukenmachine over het hele oppervlak om gaatjes te maken. Kook de pudding volgens de instructies, laat afkoelen, giet over de koekjes en laat afkoelen.
Hak voor het glazuur de chocolade fijn en giet het in een vuurvaste schaal. Zet de zure room op het vuur en verwarm tot het kookpunt, giet de chocolade erover, laat twee minuten staan en meng alles krachtig tot je een vloeibaar en glad glazuur krijgt. Giet het onmiddellijk over de cake en laat afkoelen.
bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар