Ingrediënten
6 eidooiers
250 g suiker
3 eetlepels water
1 kopje koffie-olie
100 g bloem
2 eetlepels dichtheid
1 bakpoeder
2 eetlepels cacao
6 eiwitten sneeuw
5 dl zwart gezette koffie
2 eetlepels bloem
2 dl melk
4 eidooiers
4 theelepels suiker
1 vanillesuiker
250 g margarine
4 eiwitten
250 g suiker
1/2 zout water
100 g chocolade
1/2 kopje olie
Voorbereiding
SCHIL: Klop 6 eiwitten tot een stevig beslag. Klop apart 6 eidooiers met 250 g suiker. voeg 3 eetlepels water, 1 theelepel olie, 100 g bloem, 2 eetlepels dichtheid, 1 bakpoeder, 2 eetlepels cacao toe. klop goed en voeg het eiwit toe. bak op 200 ° C tot ze goudbruin zijn. snijd de gebakken cake in de lengte en week de korst met 5 dl zwarte koffie. twee korstjes kunnen apart gebakken worden
ROOM:
kook 2 eetlepels bloem, 2 dl melk. 4 eidooiers, 4 theelepels suiker en 1 vanillesuiker Enkele minuten koken tot ze dik zijn.
Haal uit de oven en roer af en toe. voeg 250 g margarine toe aan de koude vulling. goed kloppen.
WITTE BEGLAZING:
Klop stevige sneeuw van 4 eiwitten. in een beetje water genoeg om de suiker te bedekken, kook de suiker om op te lossen en giet dan onder voortdurend roeren heet in de sneeuw.
CHOCOLADE BEGLAZING:
Smelt 100 g chocolade met 1/2 theelepel olie.
BESTELLEN:
doe de eerste korst van het koekje terug in het blik waarop de paal werd gebakken. drenk met de helft van de koffie en bestrijk met room, leg er nog een korst op en week deze in met koffie (langzaam met een lepel) en een wit glazuur erop. zet in de koelkast om wat steviger te worden en verdeel het chocoladeglazuur over het witte glazuur.
bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар