Crash Express-cake


 INGREDIËNTEN

     DEEG:
     30 dkg bloem
     2 eetlepels Kraš Express
     2 eieren
     15 dkg margarine
     3 eetlepels suiker
     1 theelepel bakpoeder
     een beetje melk
     KOEKJES:
     4 eiwitten
     4 eetlepels suiker
     4 eetlepels bloem
     1 eetlepel olie
     een halve theelepel bakpoeder
     ROOM:
     1 liter melk
     10 eetlepels dichtheid
     25 dkg margarine
     2 eetlepels Kraš Express
     10 dkg poedersuiker

DEEG MET KRAS EXPRESS

1. Verkruimel de margarine in de bloem gemengd met bakpoeder, voeg suiker, ei en Kraš Express toe, voeg de melk toe en maak een deeg.

 2. Laat een half uur in de kou staan.
3. Rol het deeg op de omgekeerde kant van het vel uit op bakpapier en om het gemakkelijker te maken, legt u bakpapier erop zodat het niet aan de deegroller blijft plakken.

4. Bak twee korstjes.

KOEKJES MET EIEREN

1. Klop het eiwit tot een stevig beslag.

2. Voeg geleidelijk suiker toe, bloem gemengd met bakpoeder en als laatste olie.
3. Bak een koekje ter grootte van een korst.

KRAS EXPRESS CREAM

1. Roer het bindmiddel met een beetje melk.
2. Kook in de resterende melk.
3. Voeg in de koelkast de met suiker opgeklopte margarine en Kraš express toe.

4. Scheid een beetje room om te versieren.
CAKE-INZAMELING

1. Bestrijk het deeg met de helft van de bereide room.

2. Leg het koekje op de room, bestrijk het met de rest van de room.
3. Bedek met deeg en versier het oppervlak met een apart deel van de room en bestrooi met Kraš espresso of geraspte chocolade.

bron kolaci.biz

0 Comments:

Постави коментар