Alle fans van bounty-chocolade kunnen nu genieten van bounty-cake, die snel en gemakkelijk te bereiden is. Het is ideaal wanneer onaangekondigde gasten naar u toe komen, want het is in slechts 10 minuten klaargemaakt.
INGREDIËNTEN:
300 g gemalen koekjes
200 g pure chocolade
100 ml melk
Het dossier:
500 ml melk
80 g tarwegries
100 g suiker
200 g kokos
Glazuur:
100 ml zoetzure room
100 g pure chocolade
40 g boter
VOORBEREIDING:
Rasp de chocolade en voeg deze toe aan het gemalen koekje. Roer tot het mengsel is gecombineerd. Voeg melk toe en roer.
Doe het koekje in de cakevorm en verdeel het gelijkmatig. Druk erop met uw handen om een plat oppervlak te krijgen.
Doe een halve liter melk, suiker en tarwegriesmeel in de sherpa, roer en laat koken. Roer af en toe zodat de melk niet verbrandt.
Roer tot de vulling dikker wordt. Doe kokos in het gekookte griesmeel en roer. Breng de vulling op de koekjes aan.
Als de vulling is afgekoeld, bedek je deze met een glazuur gemaakt van zoetzure room, pure chocolade en boter.
Laat volledig afkoelen.
bron https://zdravlje-i-kuhinja.live
0 Comments:
Постави коментар