BINGO CUBES - EEN SMAKELIJKE CAKE MET JAFA, KOEKJES, KOEKJES EN PUDDING.


 Een erg smakelijke cake vol perfect gemengde aroma's en smaken. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, zul je het vaak redden. Behalve dat het een cake is, kan het ook als cake in een ronde vorm en in meerdere lagen worden gebruikt.

Voor dit recept heb je de volgende ingrediënten nodig:
Voor de schors:
5 stuks verse eieren
5 eetlepels suiker
7 eetlepels gemalen walnoten
een eetlepel olie
een eetlepel cacao
twee eetlepels bloem
een halve theelepel bakpoeder

Puddingcrème:
een liter melk
3 zakjes vanillepudding
120 gram suiker
170 gram koekjes
200 gram jaffa-koekjes
150 gram margarine
gesmolten chocolade (150 gram)

Plasma crème:
125 gram margarine
150 gram poedersuiker
200 ml sinaasappelsap
300 gram plasma
en meer: ​​100 ml sinaasappelsap om koekjes te laten weken

BEGLAZING:
100 ml zoete room
150 gram kookchocolade

VOORBEREIDING:
Schors - Klop eerst de eieren los met de dooiers en de suiker, voeg dan geleidelijk de vloeistof en dan de droge ingrediënten toe en voeg tenslotte de slagroom toe die zich mengt met de spartel.
Bak de korst een half uur in een beklede vorm met bakpapier op 180 graden.

Puddingroom - kook de pudding in een liter melk volgens de instructies uit het zakje, klop de margarine met de suiker apart op, voeg deze geleidelijk aan de afgekoelde pudding toe en klop samen tot een schuimige room.
Verdeel in twee delen, voeg gesmolten kookchocolade toe aan een deel.

Plasmacrème - giet gemalen plasma met sinaasappelsap om het sap fijn te absorberen, voeg dan gemalen margarine toe met poedersuiker en kneed samen.

De cake stapelen - smeer plasmaroom over de gebakken korst, doe de helft van de gele puddingroom erover, schik er jaffa-koekjes op en week ze in sinaasappelsap (draai zodat het chocoladegedeelte recht naar beneden gaat).
Leg de chocolade (pudding) vulling over de jaffakoekjes, verdeel de geweekte koekjes in het sinaasappelsap erover en leg de rest van de gele vulling eroverheen.
Giet dus alles over met de chocolade die je hebt gesmolten met een beetje zure room.
Laat de cake afkoelen en pers, en serveer.

Bron: receptikolaci.com bron https://zdravlje-i-kuhinja.live

 

0 Comments:

Постави коментар