Ingrediënten voor de schors:
- 3 hele eieren
- 200 g witte suiker
- 100 g gele suiker
- 200 ml yoghurt
- 100 ml olie
- 300 g bloem
- 90 g cacao
- 1 bakpoeder (10 gr)
- 1 theelepel bakpoeder
- snufje zout
- 200 ml koffie
Room:
- 400 ml zoetzure room
- 200 g pure chocolade
- 200 g melkchocolade
- 2 hele eieren
Zwarte cake - Bereiding:
Zet eerst koffie en roer terwijl het afkoelt de korst, en zet tussen het zetten van de koffie en het roeren van de korst de oven aan op 200 graden om deze te verwarmen.
Meng voor de korst bloem, cacaobakpoeder, bakpoeder en zout.
Klop eieren met suiker om ze lichter te maken en om bijna alle suiker op te lossen.
Voeg olie en yoghurt toe en klop opnieuw.
Voeg vervolgens het mengsel van droge ingrediënten toe en meng alles.
Voeg als laatste de koffie toe en roer opnieuw.
Bekleed een bakplaat met 26 cm bakpapier zodat het papier langs de randen van de vorm "klimt" en de massa eruit schudt.
De massa is wat dunner dus pakken we het papier op.
Zet om te bakken en verlaag de temperatuur tot 170 graden.
Bak ongeveer 50 minuten.
Als u niet zeker bent om met een tandenstoker te testen, als deze er droog uitkomt, is het voorbij.
Koel het koekje.
Maak de room terwijl de korst bakt.
Voeg de gebroken chocolade (beide soorten) toe aan de zoete apvlaka, verwarm en meng.
We mogen niet koken, doe alles op middelhoog vuur.
Nadat alles was gesmolten en gecombineerd, werd de massa verkregen als een glazuur, voeg het eigeel toe (ja, heet) en meng snel om te combineren.
Haal van het vuur en klop het eiwit apart los, voeg het toe aan de chocoladevulling en meng kort met een mixer, net genoeg om te combineren.
Massa is zeldzaam en zo hoort het ook.
Laat afkoelen tot kamertemperatuur en zet een uur of twee in de koelkast.
Snijd de korst horizontaal in 3 gelijke delen. Ze zijn voorzichtig zacht.
Verwijder de vulling en klop kort met een mixer, niet te veel om niet los te laten.
Vul elke korst.
Je kunt de bovenste korst besproeien met een beetje melk omdat deze wat harder is, vanwege de korst die is blijven hangen, of je kunt de korst eraf snijden, de middelste en onderste is niet nodig.
Versiering zoals gewenst, maar vóór decoratie in de koelkast bewaren om de chocolade stevig te maken.
Aangenaam.
domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар