STRAĆATELA CAKE - ONGEBAKKEN, LICHT EN FIJN SMAAK

 

INGREDIËNTEN
Substraat:
450gr gemalen plasma
40 g chocoladepoeder
150 g margarine of boter
120 g melk
50 g gemalen hazelnoten

Het dossier:
500 ml yoghurt
500 ml zoetzure room
100 g suiker
20 g gelatine + 10 eetlepels water
20 g vanillesuiker
200 g pure chocolade
Ghanees glazuur:
200 ml zoetzure room
200 g chocolade

VOORBEREIDING
Substraat:
Smelt de boter en combineer met het plasma, chocoladepoeder, melk en gemalen hazelnoten. Goed maken en in een vorm van 28 cm doen (deze hoeveelheid is precies goed voor die vorm)

Het dossier:
Klop de zoetzure room met de suiker goed door elkaar en zet opzij.
Rasp op grove pure chocolade.
Meng gelatine en water en smelt op laag vuur (of in de magnetron gedurende 30 seconden).
Voeg dan de gelatine toe aan de yoghurt, roer en meng direct met een mixer met slagroom en geraspte chocolade.
Giet over de bodem en strijk alles mooi glad. Koel tot het glazuur klaar is.
Ghanees glazuur:
Verwarm de zoetzure room langzaam (maar niet aan de kook) en voeg de chocolade toe. Roer tot de chocolade smelt en goed mengt met de zure room (het is het beste om te mengen met een draad). Giet over de cake en laat in de kou goed opstijven.

bron : https://svireceptisuzacistu5.info

0 Comments:

Постави коментар