HET IS NOODZAKELIJK:
375 g margarine
20 volle eetlepels gemalen walnoten + 5 eetlepels ter decoratie
300 g poedersuiker
3 eetlepels dichtheid
4 zakjes vanillesuiker
2 eetlepels chocoladepoeder
1 theelepel zeewier
48 stuks pti-berkoekjes
1 dl melk voor de fermentatie van koekjes
2-3 theelepels chocoladekruimels
VOORBEREIDING:
Klop in een geschikte kom de margarine met poedersuiker, vanillesuiker en bindmiddel. Voeg de walnoten en de zee-noot toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel de massa in twee delen en doe er chocoladepoeder in. Leg 12 stukjes met melk gedrenkte koekjes op een geschikte bak en breng een witte vulling aan. Leg nog een rij koekjes en dan een bruine vulling, weer een rij koekjes en dan een witte vulling, en weer een rij koekjes en dan een bruine vulling om de cake over de zijkanten te verdelen. Versier de cake met gemalen walnoten, chocoladekruimels en hele stukjes walnoten. Laat de cake een paar uur op kamertemperatuur staan en zet hem dan in de koelkast. Snijd het de volgende dag in stukjes en serveer. bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар