QUICK CAKE CAKE: terwijl u koffie zet, is deze klaar

 

Componenten:

- 400 g koekjes
- 150 g Turks koekje
- 500 ml melk
- 2 puddingen met karamelsmaak
- 125 g margarine of boter
- 150 g suiker
- 50 g witte chocolade
- 50 g pure chocolade (of 3 eetlepels chocoladepoeder)

Voorbereiding:

Breng de melk aan de kook en giet de pudding met suiker langzaam bij de gekookte melk. Kook tot de gewenste dichtheid. Voeg witte chocolade toe aan de hete. Laat de vulling afkoelen en voeg de opgeklopte margarine toe. Verdeel de vulling in twee delen en voeg gesmolten pure chocolade of 3 eetlepels chocoladepoeder aan een deel toe.

Vullen:

Schik de koekjes gedrenkt in wat sap, dan witte vulling, dan zwarte vulling, dan een rij Turkse koekjes, dan weer witte vulling - zwarte vulling koek en als laatste zwarte vulling over de hele cake en versier de gesmolten chocolade zoals gewenst.

Bron: health-and-kitchen.live

0 Comments:

Постави коментар