Snel en gemakkelijk bakken van FERRERO ROCHER-cake, die voor absoluut elke gelegenheid geschikt is, omdat hij er erg rijk en decoratief uitziet. U bent vrij om het altijd aan de meest veeleisende gasten te serveren, want het zal u niet teleurstellen.
Ingrediënten:
EERSTE LAAG
300 g nougatwafels
150 g hazelnoten
200 gr Nutella
TWEEDE LAAG
500 g mascarpone kaas
400 gr Nutella
100 g nougatwafels
200 g hazelnoten
DERDE LAAG
300 gr Nutella
10 Ferrero Rocher chocoladereep
Wijze van voorbereiding:
Bak de hazelnoten in een droge pan tot ze geurig zijn. Schil ze en maal ze. Maal in een multipractice de wafels en meng ze met de hazelnoten en Nutella. Druk in een cakevorm en laat afkoelen.
Meng de rest van de gemalen wafels met de hazelnoten, mascarpone kaas en Nutella.
Meng goed en bedek de eerste laag. Smelt de overgebleven Nutella kort in de magnetron en bestrijk de cake ermee. Snijd de Ferrero-chocolaatjes doormidden en schik ze op de taart, en je meesterwerk is klaar. Genieten :)))
bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар