Ingrediënten:
400-500 g koekjes,
400 ml zoetzure room,
4-5 eetlepels poedersuiker,
1 eetlepel vanillesuiker,
1-1,5 eetlepels cacao
Voor glazuur:
60-70 g kookchocolade,
100-120 ml zoetzure room
Voorbereiding:
Doe de zoetzure room, poedersuiker en vanillesuiker in een kom en roer met een mixer tot een dikke room. Verdeel het mengsel in 2 delen en leg de cacao in de andere. Bedek een vierkante doos ijs met doorzichtige folie en leg de helft van de lichte room op de bodem. Verdeel het koekje erover, dan weer de lichte vulling eroverheen, weer het koekje en dan de helft van de donkere vulling, dan een rij koekjes en dan de vulling en werk af met een laag koekjes.
Bedek de cake met folie en zet 1-2 uur in de koelkast om te stollen. Kook voor het glazuur de zoetzure room, maar pas op dat je hem niet kookt en haal hem dan van het vuur. Voeg de chocolade toe en roer om mooi te combineren. Haal de cake uit de koelkast, verwijder de folie en draai hem langzaam om op de bakplaat. Giet het glazuur over de cake, laat een beetje afkoelen, decoreer naar wens en serveer.
bron : https://svireceptisuzacistu5.info
0 Comments:
Постави коментар