Verplicht:
- 5 eieren
- 5 eetlepels suiker
- 5 eetlepels bloem
- 2 eetlepels cacao
- 1 bakpoeder
- 500 ml melk
Voor bijvullen:
- 250 g suiker
- en 500 ml water
- vanillesuiker
Voor fil:
- 500 ml melk
- 5 eetlepels bloem
- 100 g suiker
- 1 vanillesuiker
Voorbereiding:
Klop 5 eiwitten met 5 eetlepels suiker, voeg 5 eidooiers, 5 eetlepels bloem, 2 eetlepels cacao en bakpoeder toe. Vet een bakplaat in en bak de korst. Giet 250 g gekookte suikersiroop, 500 ml water, 1 vanillesuiker over de gebakken korst. Warm op warm en laat afkoelen op een bakplaat.
Het dossier:
Van 0,5 l melk, 5 eetlepels bloem, 100 g suiker en 1 vanillesuiker, kook witte room. Voeg als het afgekoeld is 250 g boter toe, gemengd met 1 eetlepel poedersuiker. Giet de witte vulling over de korst. Giet 3 repen chocolade gesmolten met een beetje boter over de witte vulling.
Bron: health-and-kitchen.live
0 Comments:
Постави коментар