Bloddy bessentaart

 


Kore:

  • 300 g suiker
  • 300 g bloem
  • 100 g cacao
  • 1 bakpoeder (10 gr)
  • 2 theelepels bakpoeder
  • snufje zout
  • 250 ml melk
  • 2 hele eieren
  • 1 eetlepel vanille-extract
  • 125 ml olie
  • 250 ml kokend water
 Zij willen:
  • 600 g rood fruit (mix, kersen, frambozen, krenten, het moet zuur zijn)
  • 150 g suiker
  • 50 g margarine
  • 80 g dichtheid
  • 100 ml water

Wit gedeelte:

  • 1 liter melk
  • 3 puddingen van vanille of zoetzure room
  • 5 eetlepels suiker
  • 125 g margarine
  • 200 ml zoetzure room



Voorbereiding:

Meng alle droge ingrediënten in één kom (bloem, suiker, cacao, poeder, frisdrank en zout)

Breng water aan de kook.

Tot het water kookt, eieren, melk, olie, vanille-extract in een andere kom doen en mengen.

Als het water kookt, voeg dan een beetje droog mengsel toe aan het mengsel met melk, dan een beetje water, dan weer een beetje droog mengsel en dan water, totdat alles op is.

Bekleed een bakplaat (23 - 26 cm) met bakpapier, schud het hele mengsel eruit en bak ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Laat de iets meer ervaren huisvrouwen op deze manier bakken en snijd dan het afgekoelde koekje horizontaal in drie delen en snijd de bovenkant af, die zeker zal groeien en we hebben het niet nodig.

Degenen die een beetje meer onervaren zijn, moeten 3 keer bakken, de bovenkant van elk afsnijden en korter bakken, 15 minuten - 20.

 

Kook de pudding terwijl je wacht tot de korst gebakken is. bloddy berry cake (2)

Meng pudding en suiker, giet een beetje koude melk en breng de rest aan de kook. Kook en roer tot het ingedikt is, haal van het vuur om af te koelen.

Klop de margarine schuimig.

De margarine moet op kamertemperatuur zijn om mooi te kunnen kloppen.

Klop de zoetzure room, voeg toe aan de vulling en klop.

We maken gelei door suiker toe te voegen aan bevroren fruit en te wachten tot het smelt, het is het beste om dit te doen voordat je de schil maakt, maar als het fruit ontdooid is, is dat niet nodig.

Mix het of laat het zo staan ​​als het klein is.

Zet het op het vuur om te koken en meng de dichtheid met water en als het kookt, kook het, roer tenslotte de margarine erdoor en haal van het vuur als het dikker wordt.

Laat afkoelen, om in te dikken.

Als de vulling lauw is en nog steeds kan worden aangebracht, breng je deze aan op de eerste korst, dan over de witte vulling, bedek je met de tweede korst waarop we de rest van de rode vulling aanbrengen en weer wit.

Als je zelden iets wilt, leg het dan in de koelkast om uit te harden als je het op de eerste korst legt en breng dan een witte vulling aan.

Vouw alles met de derde korst, bestrijk met de rest van de lichte vulling en decoreer zoals gewenst.

Laat de cake afkoelen in de koelkast en serveer.

Aangenaam.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар