Ingrediënten voor de korst - bak 3:
- 4 eiwitten
- 100 g geroosterde gemengde pinda's (als je geen blender hebt, halfgehakte halfgemalen pinda's)
- 5 eetlepels suiker
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel cacao
Bestand I:
- 12 dooiers
- 300 g suiker
- 100 g pure chocolade
- 200 g melkchocolade, misschien 100 g, ik doe er meer, het kan niet slecht zijn
- 250 g margarine
- 4 chocolade sneakers
Fil II - karamel - zoet snoep:
- 200 g suiker
- 2 eetlepels water
- 20 g margarine
- 200 ml zoetzure room
Voorbereiding:
Phil II:
Maak het eerst.
Meng het water en de suiker in de sherpa en zet op laag vuur om de suiker te laten smelten.
Als het smelt, als er geen suikerklontjes meer zijn, voeg dan margarine toe en mix tot het smelt.
Terwijl je dit doet, wordt zoetzure room naast je verwarmd in een kom.
Als de margarine is gesmolten, giet je de hete zoete room erbij en roer je nog 5 minuten.
Haal van het vuur om volledig af te koelen.
Als het lauw is, zet het dan in de koelkast om het verder vast te zetten.
Kore:
Klop het eiwit met de suiker in een stevige pan, laat het op de mixerdraden staan, voeg dan de pinda's, bloem en cacao toe en roer.
Bekleed een bakplaat van 25 cm, schud het mengsel en bak ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Het is klaar als het rood wordt, of liever donker wordt omdat het al lichtbruin is.
Bak 3 korstjes op deze manier en laat ze alle drie afkoelen.
Bestand I:
Klop de eidooiers los met de suiker, om van kleur te veranderen, tot bijna wit, en zet het dan op stoom om te koken (sherpa in een sherpa, en de onderste met twee vingers water).
Wanneer het water kookt in de onderste pan, kook dan 10 minuten, voeg dan gehakte margarine en gemalen pure chocolade toe, meng alles samen om te smelten en kook nog eens 15 minuten. Haal van het vuur om af te koelen.
Voeg op de afgekoelde plaats de fijngehakte chocoladeklompen en fijngehakte melkchocolade toe, roer en laat het vullen.
Haal de caramel, dulche de leche uit de koelkast en mix het want het zal op sommige plekken waarschijnlijk veel strakker worden en op sommige plekken niet, als je het roert krijg je een mooie caramelcrème en wordt het wat lichter slagroom.
Als het niet wil roeren los het dan op door zoetzure room aan de vulling toe te voegen en dan te roeren (100 ml).
Schik de cake.
Bark, fil II, fil I, bark, fil II, fil I, bark.
De cake kan het beste worden gerangschikt in een vorm of pan waarin je de korst hebt gebakken.
Dek af met folie en smeer dan uit, korst, vul II, vul dan I, tot het einde, draai de folie over de cake vast en laat in de koelkast staan.
Je blijft over met karamelcrème, vulling II, zodat je het nog steeds over de cake kunt verdelen en decoreren zoals je wilt.
Aangenaam.
domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар