Hazelnootcake

 


Ingrediënten - 4 korsten worden gebakken van deze maat:

  • 20 eiwitten
  • 20 eetlepels suiker
  • 20 eetlepels gemalen, geroosterde hazelnoten
  • 4 eetlepels bloem
  • 2 bakpoeder, 20 gr

Room:

  • 1,5 liter melk
  • 20 dooiers
  • 200 g kristalsuiker
  • 150 g dichtheid
  • 200 g chocolade
  • 250 g margarine
  • 50 g gemalen, geroosterde hazelnoten
  • 200 g poedersuiker
  • 500 ml zoetzure room
  • 1 kop (180 ml) zure room



Voorbereiding:

Klop 5 eiwitten met 5 eetlepels suiker in een krachtige garde en smelt de suiker.

Voeg dan 5 eetlepels hazelnoten, 1 eetlepel bloem en een halve zak of 5 g bakpoeder toe en meng alles met een spatel.

Verwarm de oven voor op 200 graden, schud vervolgens in een 22 x 35 bakplaat en bak 15 minuten, afhankelijk van de oven.

Om de tijd van het opkloppen en bakken te verkorten, kunt u 10 eiwitten roeren, wat een dubbele maat van één korst betekent, het vervolgens in een grote ovenschaal schudden en twee korstjes bakken in plaats van 4 en na afkoeling verticaal snijden en er 4 pakken. korsten.

Klop de eidooiers met de suiker tot ze wit worden, voeg dan het verdikkingsmiddel en 200 ml koude melk toe en klop alles, je kunt een mixer gebruiken, er zullen geen klonten zijn.

Breng de resterende melk aan de kook.

Als de melk kookt, kook dan de opgeklopte massa en roer tot deze dikker wordt.

Haal van het vuur, voeg de chocolade toe en roer tot het gesmolten is en laat volledig afkoelen.

Klop de schuimige margarine met de suiker en voeg al kloppend de afgekoelde room toe.

Voeg als laatste de hazelnoten toe en meng.

Klop de zoetzure room, voeg dan de zure room toe en meng.

Roer de zoetzure room niet te lang door, want dan verandert het in boter.

breng room op de korst aan, dan zoetzure room enz. tot het einde.

Als je fig. verspreid zure room rond.

Ik voeg zure room toe zodat de zoetzure room niet te hard hard wordt en bij het uitspreiden en snijden van de cake scheidt deze zich van de korst en vulling.

Laat de cake een paar uur koud staan ​​en serveer.

Aangenaam.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар