Ingrediënten voor de korst - meer dan drie - voor één:
- 3 eiwitten
- 3 eetlepels suiker
- 50 ml koud water
- Verdeel 100 g kokos in drie delen, zodat één deel in één schil past
- 1 eetlepel bloem
- 1/2 bakpoeder
- een beetje melk om in te schenken
Het dossier:
- 9 dooiers
- 9 eetlepels suiker
- 9 eetlepels bloem
- 1 liter melk
- 250 g margarine of boter
- 200 g melkpoeder
- 100 g kokos
Voorbereiding:
Zet de oven aan om voor te verwarmen tot 180 graden.
Klop 3 eiwitten met toevoeging van suiker tot een stevig schuim.
Voeg vervolgens water toe en klop opnieuw.
Voeg gezeefde bloem, bakpoeder en kokos toe en meng alles.
Schud alles in een met bakpapier beklede bak met een diameter van 26 of 28 cm en bak ongeveer 15 minuten of tot de korst aan de bovenkant lichtgeel is.
Herhaal de procedure nog 2 keer.
Meng de eidooiers, suiker en bloem met een beetje koude melk en breng de rest van de liter aan de kook.
Als het kookt, kook het en roer tot het dikker wordt.
Haal van het vuur, laat afkoelen en klop de boter of margarine erdoor. Voeg de afgekoelde vulling toe die je een beetje hebt gemengd met een mixer en klop alles door elkaar. Als de vulling mooi is gecombineerd, voeg dan kokos en melkpoeder toe en mix alles door elkaar. Als de vulling steviger is, voeg dan een beetje melk toe en klop alles op.
Als je balletjes wilt maken, haal dan een paar lepels van de vulling, voeg dan koekjes, kokos of wat je maar wilt toe om de massa strakker te maken, en rol dan in de kokosnoot. (weer kokosnoot voor het rollen, 2-3 eetlepels van kokos scheiden om te vullen)
Bestrijk de korst licht met melk, wacht tot deze is geabsorbeerd en breng dan een derde van de vulling aan.
Herhaal het proces nog twee keer.
Koel de cake en serveer.
Aangenaam.
domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар