Ingrediënten voor de onderste laag:
- 300 g cacao petit biscuits
- 100 g gesmolten margarine
- 100 ml melk
Middelste stuk:
- 200 g roomkaas
- 50 g poedersuiker
- 200 ml zoetzure room
Chocolade gedeelte:
- 2 zakjes (120 g) chocoladepudding zonder koken
- 500 ml melk
Decoratie:
- 200 ml zoetzure room of slagroom
- geraspte witte en donkere chocolade, chocoladeballetjes
Voorbereiding:
Voeg gesmolten margarine toe aan het gemalen koekje en meng goed.
Voeg vervolgens melk toe en meng opnieuw goed.
Doe de korstmassa in een bakje van ongeveer 30 x 20 cm en druk met een lepel.
Ik heb bakpapier in de video gestopt om de cake uit de vorm te halen en ik kon hem er niet alleen uithalen, ik had hulp nodig. De cake kan vrij in de pan blijven staan. Of leg een cakering op een dienblad en bak dan een cake, en haal de ring er later af. Wat je maar wilt of hebt.
Als je met een lepel op het koekje drukt, maak dan meteen een wit gedeelte.
Meng roomkaas met poedersuiker. Klop de zoetzure room apart op. Meng roomkaas en zoetzure room.
Smeer de resulterende massa over het koekgedeelte.
Maak meteen een puddingdeel. Meng puddingpoeder en melk en klop.
Doe overal een beetje pudding en verdeel gelijkmatig.
Je kunt alles gebruiken voor decoratie, ik heb hierboven vermeld wat ik heb gebruikt. Het maakt helemaal niet uit, het is belangrijk dat je het leuk vindt.
Koel de chocolade lasagne en serveer.
Aangenaam.
domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар