Rol de worst van de afgewerkte korst

 

Ingrediënten
Het is noodzakelijk:

    1 pak afgewerkte taartbodems
    4 eieren
    250 ml yoghurt
    100 ml olie
    5 eetlepels bloem
    3 theelepels zure room
    1 zakje bakpoeder
    1 theelepel zout
    6 worstjes

Klop in een diepe kom eieren, yoghurt, olie, bloem, zure room, zout en bakpoeder. Rol de worst van de afgewerkte korst
Neem een ​​​​korst en bedek deze met vulling. Rol de worst van de afgewerkte korst
Vouw aan beide kanten dubbel en bekleed. Rol de worst van de afgewerkte korst
Vouw de korst aan één kant en bedek opnieuw. Rol de worst. Rol de worst van de afgewerkte korst
Herhaal het proces totdat de korst is versleten. Leg het saucijzenbroodje op een met bakpapier beklede bakplaat en bedek met de rest van de vulling. Bestrooi met sesamzaadjes. Rol de worst van de afgewerkte korst
Bak in een voorverwarmde oven op 220 graden gedurende 20-30 minuten tot ze mooi bruin zijn.

0 Comments:

Постави коментар