Ingrediënten
Deeg:
- 6 eieren
- 6 kas. suiker
- 1 vanillesuiker
- 6 kas. melk
- 6 kas. oliën
- 6 kas. meel
- 1 bakpoeder
- 2 stuks cacao
Het dossier:
- 1 liter melk
- 3 vanillepudding
- 10 stuks. suiker
- 250 g boter
Agda:
- 10 stuks. suiker
- 10 stuks. water
Voorbereiding
Klop het eiwit los, voeg geleidelijk de andere ingrediënten toe.
Giet het deeg op een bakplaat en bak 10 minuten op 180 ° C.
Kook agda uit water en suiker (kook 5 min.)
Kook de pudding in 1 liter melk, laat afkoelen.
Voeg boter en suiker toe aan de afgekoelde pudding.
Klop de room goed met een mixer.
Verdeel de korst in drie delen en giet de agda erover
Smeer elke korst in en stapel ze op elkaar.
Snijd in plakjes.
Het recept is gemaakt van ijsblokjes, ik draaide ze zo op plakjes.
Bron: coolinarika.com/najbolji-recepti.com
0 Comments:
Постави коментар