Choco moko cake met frambozen

 


Supersnelle chocolade moko, plasmacake met frambozen, zonder koken en bakken. Ronde versie van chocolade moko cake met frambozen, verfrissend en erg snel. Het komt goed van pas als we het erg warm krijgen, alles blijft gewoon plakken en verspreidt zich.

Ingrediënten:

  • 1 pak afgewerkte korstjes, rond, 3 stuks
  • 500 g zure room
  • 300 g gemalen plasmakoekjes
  • 150 - 200 g poedersuiker
  • 100 ml melk
  • 400 ml zuur water
  • 300 g slagroom (in plaats van slagroom kun je 500 ml zoetzure room gebruiken, neem zuur water)
  • 300 - 400 gr frambozen (300 gr gebruikt in de video, kan vers of ingevroren zijn)
  • 400 - 500 ml chocolademelk



Voorbereiding:

Meng zure room en poedersuiker en meng.

Voeg vervolgens de koekjes toe en meng ze.

Voeg tot slot, aangezien de massa dik is, melk toe en meng alles fijn tot een gladde massa.

Klop het zure water en de slagroom (zoetzure room) apart.

Leg een korst op een ronde schaal, dan een 26 cm hoepel ondersteboven en sluit de ring maar halverwege, want zoveel korst zal het toelaten.

Giet chocolademelk over de korst, verdeel een beetje met een lepel.

Breng de helft van de koekjesvulling aan, schik en verdeel een halve maat frambozen.

Verdeel 1/3 van de slagroom over de frambozen. Herhaal de procedure met een andere korst.

Leg de derde korst, giet de melk erover en zet een beetje in de koelkast om de massa vast te zetten.

Als je zonder borduurring maakt, kun je de overgebleven slagroom direct aanbrengen.

Als de cake staat, verwijder dan de ring en decoreer zoals gewenst, gebruik de resterende slagroom (ongeveer een derde).

De cake is direct te serveren, ook bij bevroren frambozen, want die komen heel snel vrij, binnen een half uur.

Aangenaam.

0 Comments:

Постави коментар