INGREDIËNTEN:
KOEKJES:
1 ei
50 g suiker
40 g bloem
1 eetlepel water
1/2 theelepel bakpoeder Dr.Oetker
ROOM:
4 puddingen met zoete roomsmaak Dr.Oetker
1400 ml melk
150 g suiker
250 g margarine of boter
POSIP:
100 gr hazelnoot knapperige Dr.Oetker
OVERLOOP:
50 g kookchocolade
2 eetlepels olie
DECORATIE:
1 vanille cake creme Dr.Oetker
1 chocoladecake van Dr.Oetker
240 ml koude melk
BEREIDING VAN KOEKJES
1. Klop hele eieren met suiker.
2. Water toevoegen, kort mengen.
3. Meng de bloem met het bakpoeder en voeg toe aan de eieren, en meng alles.
4. Leg bakpapier op de bodem van een vorm met een diameter van 24 cm.
5. Verdeel het mengsel.
6. Zet de oven ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
7. Laat het koekje afkoelen.
ROOMBEREIDING
1. Meng de pudding met de suiker en een beetje melk.
2. Zet de rest van de melk aan de kook.
3. Als de melk kookt, verwijder deze dan van de zijkant.
4. Roer de voorbereide ingrediënten erdoor en zet alles weer samen om te koken.
5. Giet de gekookte room in een kom en dek af met huishoudfolie.
6. Laat afkoelen.
7. Verwijder de folie en maak de room met een mixer.
8. Voeg in plakjes gesneden margarine of boter op kamertemperatuur toe en werk goed samen.
VOORBEREIDING VAN OVERLOOP
1. Snijd de chocolade in blokjes.
2. Besprenkel met olie en plaats in de magnetron om te smelten.
3. Als u geen magnetron heeft, kunt u chocolade ook in stoom smelten.
VERJAARDAG CAKE ZETTEN
1. Leg het koekje op een schaal. Het zou goed zijn om de cake in een ring te stapelen.
2. Verdeel een kwart van de room.
3. Bestrooi met hazelnootkrokant.
4. Verdeel een derde van de room.
5. Schik de gesmolten chocolade. Zet de cake in de vriezer om de chocolade hard te maken.
6. Verdeel de helft van de room.
7. Bestrooi met hazelnootcrunch.
8. Verdeel de room.
\9. Maak cakecreme met vanillesmaak met 120 ml melk volgens de instructies op de zak.
10. Maak op dezelfde manier apart een cakecreme met chocoladesmaak.
11. Strooi met een spuitzak en de gewenste extensie lichte en donkere room over het oppervlak van de cake.
12. Bestrooi tenslotte met hazelnootkrokant.
13. Zet de cake in de koelkast om te stollen.
bron : kolaci.biz
0 Comments:
Постави коментар