Schors ingrediënten:
- 4 eiwitten
- 4 eetlepels suiker
- 6 eetlepels gemalen walnoten
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel paneermeel
- 1/2 bakpoeder
Ingrediënten voor room I en II:
- 600 ml melk
- 4 eidooiers
- 6 eetlepels suiker
- 1 vanillesuiker
- 6 eetlepels bloem
- 1 eetlepel vanille-extract
- 100 g chocolade
- 250 g margarine
- 100 g poedersuiker
- ongeveer 20 stuks petitbiscuits of droge koekjes naar wens
Voorbereiding:
Klop de eiwitten met de suiker tot een stevige saus, voeg dan de gemalen walnoten, bloem, pretzels en bakpoeder toe en meng met een keukenmachine.
Schud in een met bakpapier beklede plaat 25 x 25 cm en bak de korst 20 minuten, afhankelijk van de oven. Bak op 180 graden.
Zet 450 ml melk aan de kook.
Klop in die tijd de eidooiers, suiker, vanille-extract, bloem en de resterende 150 ml melk.
In een plastic
een diepere kom breekt de chocolade.
Als de melk kookt, kook dan het mengsel en roer tot het dikker wordt.
Haal van het vuur en schud de helft van het mengsel over de gebroken chocolade en laat de helft zo staan.
Meng het mengsel met de chocolade. Laat beide afkoelen als ze zijn gesmolten en gecombineerd met de vulling.
Klop de margarine los met poedersuiker en verdeel deze in twee delen.
Voeg de gele vulling toe aan de margarine en roer, en voeg de chocoladevulling toe aan het andere deel van de margarine en roer.
De vulling wordt aan de margarine toegevoegd en niet de vulling van de margarine omdat de vulling dan niet verdunt.
Breng gele vulling aan op de korst, vervolgens een rij petit biscuits gedoopt in melk, bedek met chocoladeroom en bestrooi met geplette walnoten, giet over chocolade of bestrijk met slagroom, naar wens.
Laat minimaal 3 uur staan en serveer.
@oude foto
domacirecepti.net
0 Comments:
Постави коментар