Ingrediënten
Voor de schors:
7 eiwitten
7 eetlepels bloem
100 g suiker
1/2 bakpoeder
Om de korst te gieten:
2 dl melk
2 zakjes vanillesuiker
Het dossier:
8 dl melk
8 eetlepels suiker
7 dooiers
3 eetlepels dichtheid
2 eetlepels bloem
2 zakjes vanillesuiker
250 g margarine
100 g poedersuiker
3 grotere bananen
Voorbereiding
Bak de korst van eiwitten, bloem, suiker en bakpoeder 25 minuten op 200 graden. Giet hete melk en vanille over de hete korst. Koel de korst.
Vulling: 8 dl melk koken, voordat we de melk op het vuur zetten, 6 eetlepels koude melk scheiden en mengen met eidooiers, suiker, bloem, verdikkingsmiddel en vanille. Kook dikke room, koel af en voeg opgeklopte margarine met 100 g poedersuiker toe aan de room.
Leg een dun laagje vulling op de afgekoelde schil, snijd vervolgens de gehakte bananen in ringen over de vulling, schik ze en giet cacao over de bananen met een fijne zeef. (2 eetlepels cacao)
Verdeel de rest van de vulling over de bananen. Er kan opgeklopte slagroom of gesmolten chocolade bovenop zitten. Ik smolt 200 g witte chocolade met 2 eetlepels olie en schonk dit over de cake.
bron https://zdravlje-i-kuhinja.live
0 Comments:
Постави коментар