DE BESTE KINDER PINGUÏNECAKE

 

Ingrediënten

Deeg:

- 6 eieren
- 9 dagen suiker
- 6 eetlepels kokend water
- bovenop een zoutmes
- 12 dagen bloem
- 3 dagen cacaopoeder
- 1 zak bakpoeder

Dressing:

- 10 eetlepels chocoladesaus (voor cocktails) of chocolademelk

Room:

- 1 l zoete slagroom (niet gesuikerd)
- 2 zakjes vanillesuiker
- 3 eetlepels suiker
- 3 eetlepels honing
- 1 zakje poedervormige gelatine

Coating:

- 10 dagen kookchocolade
- 5 dagen boter
- 1 eetlepel olie
- 50 ml water

Glazuur:

- 10 dagen kookchocolade
- 5 dagen boter
- 1 eetlepel cacaopoeder

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 175 ° C. Bekleed de bodem van de cakevorm (28 cm) met bakpapier.

Deeg:

Scheid het eiwit van de dooiers. Meng bloem, cacao en bakpoeder en zeef. Klop de eiwitten los met een beetje zout. Meng de eidooiers met de suiker en het hete water tot een romig geheel (ongeveer 2-3 minuten).

Voeg het mengsel van bloem en 1/3 eiwit toe aan de eidooiers en meng kort met een mixer op de laagste stand.

Voeg vervolgens de rest van het eiwit toe en roer met een sneeuwklopper. Niet met een mixer! Giet het deeg in een vorm, maak het plat en zet het ongeveer 40 minuten in de oven.

Laat het gebakken koekje afkoelen. Knip het een keer uit en plaats het onderste deel op een bord, met een ring van mal eromheen. Giet vijf eetlepels chocoladesaus over het koekje en bestrijk met de helft van de room.

0 Comments:

Постави коментар