ZOETE SNACKS

 

Ingrediënten

- 6 eieren
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels bloem
- 3 eetlepels bittere kak
- Bakpoeder

Voor de room

- 7 dcl melk
- 5 eetlepels griesmeel
- 1 vanillepudding
- 20 dagen boter
- 6-7 eetlepels suiker (in het origineel staat er 12)
- 1 vanillesuiker

Agda

- 2 dcl water
- 15 dagen suiker

glazuur

- 15 dagen chocolade
- 5 dagen boter
- 1 eetlepel olie

Voorbereiding

Klop de eieren en suikers schuimig.

Meng de gezeefde bloem en cacao, combineer en meng tot slot het bakpoeder met een keukenmachine.

Giet in een voorgevette en met bloem bestoven bakplaat en bak gedurende 20 minuten op 200 C.

Kook water en suiker gedurende 10 minuten, giet hete koek met agave en laat afkoelen.

Kook het griesmeel in 2 dcl melk, koel.

Kook de pudding in de resterende (3 dcl) melk. Meng hete pudding en afgekoeld griesmeel, koel het mengsel af en meng de bereide boter met suiker.

Bestrijk het afgekoelde koekje met de vulling. Besprenkel met chocoladeglazuur.


0 Comments:

Постави коментар