- 6 eieren
- 6 eetlepels suiker
- 6 eetlepels bloem
- 3 eetlepels bittere kak
- Bakpoeder
Voor de room
- 7 dcl melk
- 5 eetlepels griesmeel
- 1 vanillepudding
- 20 dagen boter
- 6-7 eetlepels suiker (in het origineel staat er 12)
- 1 vanillesuiker
Agda
- 2 dcl water
- 15 dagen suiker
glazuur
- 15 dagen chocolade
- 5 dagen boter
- 1 eetlepel olie
Voorbereiding
Klop de eieren en suikers schuimig.
Meng de gezeefde bloem en cacao, combineer en meng tot slot het bakpoeder met een keukenmachine.
Giet in een voorgevette en met bloem bestoven bakplaat en bak gedurende 20 minuten op 200 C.
Kook water en suiker gedurende 10 minuten, giet hete koek met agave en laat afkoelen.
Kook het griesmeel in 2 dcl melk, koel.
Kook de pudding in de resterende (3 dcl) melk. Meng hete pudding en afgekoeld griesmeel, koel het mengsel af en meng de bereide boter met suiker.
Bestrijk het afgekoelde koekje met de vulling. Besprenkel met chocoladeglazuur.
0 Comments:
Постави коментар