Ongebakken chocoladetaart met koekjes

 


Componenten:

  • 400 g koekjes (ik kocht sommige als handgemaakt, maar ze bleken niet de beste, ze zijn lang moeilijk, hoewel ik ze goed in melk heb gedoopt, dus ik raad de fabriekskoekjes aan, origineel, maar ze zijn een beetje lichter dan deze, dus ik denk dat het gewicht kleiner is)
  • 600 ml melk
  • 2 chocoladepudding (choco - nougat is erg lekker of hazelnoot uit Oetker)
  • 50 g kookchocolade
  • 125 g margarine
  • 100 g poedersuiker
  • 4 eetlepels suiker
  • 250 ml zoetzure room

Meer: in het geval van een dunnere vulling, dan nog eens 10 g gelatine en 50 ml water, slagroom voor decoratie en 200-300 ml melk voor koekjes



Voorbereiding:

Klop de pudding met kristalsuiker en 100 ml koude melk en breng de rest aan de kook.

Als het kookt, kook, roer tot het dikker wordt, haal van het vuur, voeg de chocolade toe, roer tot het smelt en laat afkoelen.

Klop de margarine met poedersuiker, voeg de afgekoelde pudding toe en klop.

Klop de zoetzure room om hem stevig te maken, voeg dan de opgeklopte vulling toe en klop.

Welnu, het kan je overkomen dat de vulling dunner is, het hangt ervan af wat voor soort pudding en zoetzure room het is.

Los vervolgens de gelatine op in water en wacht 10 minuten.

Smelt het als het opzwelt op het vuur, het mag niet koken maar de korrels zullen smelten en de massa zal als transparant water zijn.

Voeg dan 2 eetlepels van de vulling toe aan de gelatine, klop en pas dan in de vulling giet, klop dan.

Nu is de vulling klaar en is er geen angst dat de cake zal "vallen"

Ik heb het niet aangetrokken, het was een beetje zachter.

Smeer een vorm van 23 cm of sherpa in met folie. Doop de koekjes in de melk, als ze zacht en licht zijn, dan maar één kant en stapel ze rechtop langs de hoepel, en als je ze langs de bodem plaatst (foto)

Schud de hele vulling (foto)

Snijd het overtollige koekje dat uitsteekt en doe het over de vulling (foto), en je kunt het ook laten staan ​​en vullen met slagroom of slagroom met chocoladeroom, ik besloot het neer te leggen.

Versier naar wens, laat minimaal 4 uur in de koelkast staan ​​en serveer.

Aangenaam.

0 Comments:

Постави коментар