Koekjescake

 


Crème ingrediënten:

  • 700 ml melk
  • 2 vanillepudding
  • 200 g margarine
  • 200 g poedersuiker
  • 2 eetlepels kristalsuiker

Meer:

  • 40 stuks petit biscuits
  • 100 g gemalen koekjes
  • 1 eetlepel cacao
  • 1 vanillesuiker
  • 400 ml melk
  • 100 g slagroom
  • 150 ml water
  • 1 eetlepel rum-extract



Voorbereiding:

Kook de pudding eerst.

in 200 ml melk, roer de pudding en 2 eetlepels suiker erdoor en breng de rest aan de kook.

Als het kookt, kook dan de pudding en roer tot het dikker wordt.

Haal van het vuur en laat volledig afkoelen.

Meng vanillesuiker, gemalen koekjes en cacao.

Breng 200 ml melk aan de kook, giet het mengsel met gemalen koekjes en meng (foto 1)

En laat de koekjes afkoelen.

Klop de margarine los met de poedersuiker, voeg geleidelijk de afgekoelde vanillepudding toe en meng.

Klop de slagroom op met 150 ml water, voeg de helft van de slagroom toe aan de vanillecrème en meng.

De crème moet dik zijn.

Als je slagroom toevoegt, voeg dan eerst 2 eetlepels toe en roer dan om, zodat je niet per ongeluk zonder komt te zitten. Dat zou je niet moeten doen! Voor het geval dat degenen die dit soort crème voor het eerst maken, voorzichtig moeten zijn.

Verdeel het mengsel vervolgens in twee delen.

De ene is 2/3 en de andere 1/3.

Voeg een mengsel van gestoomde koekjes toe aan het 1/3 deel. (afbeelding 2)

Als het mengsel sterk blijft, kan het strakker worden, het is voor mij een keer strakker geworden omdat ik het 2 uur voordat ik de cake maakte, heb gemaakt om het mezelf gemakkelijker te maken, dus ik moest melk toevoegen om het te breken. Dus je maakt een mengsel als je een cake maakt.

Verwarm 200 ml melk en voeg rum toe.

Verdeel 40 koekjes over 4 stapels van 10.

Neem een ​​strakke, smalle bak en plaats 10 stuks geweekte koekjes in melk en rum in 2 rijen van elk 5 stuks.

Breng vervolgens een donkere crème aan en daarna licht.

Herhaal tot het einde.

Je hebt ook voldoende dompelmelk en smeercrèmes. rek gewoon niet te dik en het zal voldoende zijn.

Bestrijk de bovenkant met de rest van de slagroom.

Laat de koektaart 3-4 uur staan ​​zodat de koek de melk kan opnemen.

Aangenaam.

domacirecepti.net

0 Comments:

Постави коментар